<pre id="bbfd9"><del id="bbfd9"><dfn id="bbfd9"></dfn></del></pre>

          <ruby id="bbfd9"></ruby><p id="bbfd9"><mark id="bbfd9"></mark></p>

          <p id="bbfd9"></p>

          <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p>

            <th id="bbfd9"><form id="bbfd9"><dl id="bbfd9"></dl></form></th>

            <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p><p id="bbfd9"></p>
            <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"><progress id="bbfd9"></progress></cite></p>
            試題

            英語六級考試真題演練

            時間:2025-11-07 17:10:24 賽賽 試題 我要投稿

            英語六級考試真題演練(精選3套)

              在學習和工作的日常里,我們最離不開的就是考試真題了,借助考試真題可以更好地考查參試者所掌握的知識和技能。一份好的考試真題都是什么樣子的呢?下面是小編整理的英語六級考試真題演練,歡迎閱讀,希望大家能夠喜歡。

            英語六級考試真題演練(精選3套)

              英語六級考試真題演練 1

              Questions 31 to 35 are based on the following passage:

              Judging from recent surveys, most experts in sleep behavior agree that there is virtually an epidemic (流行病) of sleepiness in the nation. “I cant think of a single study that hasnt found Americans getting less sleep than they ought to,”says Dr. David. Even people who think they are sleeping enough would probably be better off with more rest.

              The beginning of our sleep-deficit (睡眠不足) crisis can be traced to the invention of the light bulb a century ago. From diary entries and other personal accounts from the 18th and 19th centuries, sleep scientists have reached the conclusion that the average person used to sleep about 9.5 hours a night. “The best sleep habits once were forced on us, when we had nothing to do in the evening down on the farm, and it was dark.” By the 1950s and 1960s, that sleep schedule had been reduced dramatically, to between 7.5 and eight hours, and most people had to wake to an alarm clock. “People cheat on their sleep, and they dont even realize theyre doing it,” says Dr. David. “They think theyre okey because they can get by on 6.5 hours, when they really need 7.5, eight or even more to feel ideally vigorous.”

              Perhaps the most merciless robber of sleep, researchers say, is the complexity of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community mount, many people consider sleep the least expensive item on his programme. “In our society, youre considered dynamic if you say you only need 5.5 hours sleep. If youve got to get 8.5 hours, people think you lack drive and ambition.”?

              To determine the consequences of sleep deficit, researchers have put subjects through a set of psychological and performance tests requiring them, for instance, to add columns of numbers or recall a passage read to them only minutes earlier. “Weve found that if youre in sleep deficit, performance suffers,” says Dr.David. “Short-term memory is weakened, as are abilities to make decisions and to concentrate.”

              31. People in the 18th and 19th centuries used to sleep about 9.5 hours a night because they had .

              A) no electric lighting C) the best sleep habits

              B) no drive and ambition D) nothing to do in the evening

              32. According to Dr. David, Americans .

              A) are ideally vigorous even under the pressure of life

              B) can get by on 6.5 hours of sleep

              C) do not know how to relax themselves properly

              D) often neglect the consequences of sleep deficit

              33. Many Americans believe that .

              A) they need more sleep to cope with the complexities of everyday life

              B) sleep is the first thing that can be sacrificed when one is busy

              C) to sleep is something one can do at any time of the day

              D) enough sleep promotes peoples drive and ambition

              34. The word “subjects”(Para. 4, Line 1) refers to .

              A) the psychological consequences of sleep deficit

              B) special branches of knowledge that are being studied

              C) people whose behavior or reactions are being studied;

              D) the psychological consequences of sleep definit

              35. It can be concluded from the passage that one should sleep as many hours as is necessary to .

              A) maintain ones daily schedule C) feel energetic and perform adequately

              B) improve ones memory dramatically D) be considered dynamic by other people

              Questions 36 to 40 are based on the following passage:

              The concept of personal choice in relation to health behaviors is an important one. An estimated 90 percent of all illnesses may be preventable if individuals would make sound personal health choices based upon current medical knowledge. We all enjoy our freedom of choice and do not like to see it restricted when it is within the legal and moral boundaries of society. The structure of American society allows us to make almost all our own personal decisions that may concern our health. If we so desire, we can smoke, drink excessively, refuse to wear seat belts, eat whatever foods we want, and live a completely sedentary life-style without any exercise. The freedom to make such personal decisions is a fundamental aspect of our society, although the wisdom of these decisions can be questioned. Personal choices relative to health often cause a difficulty. As one example, a teenager may know the facts relative to smoking cigarettes and health but may be pressured by friends into believing it is the socially accepted thing to do.

              A multitude of factors, both inherited and environmental, influence the development of health-related behaviors, and it is beyond the scope of this text to discuss all these factors as they may affect any given individual. However, the decision to adopt a particular health-related behavior is usually one of personal choice. There are healthy choices and there are unhealthy choices. In discussing the morals of personal choice, Fries and Crapo drew a comparison. They suggest that to knowingly give oneself over to a behavior that has a statistical probability of shortening life is similar to attempting suicide. Thus, for those individuals who are interested in preserving both the quality and quantity of life, personal health choices should reflect those behaviors that are associated with a statistical probability of increased vitality and longevity.

              36. The concept of personal choice concerning health is important because .

              A) wrong decisions could lead to poor health

              B) it helps raise the level of our medical knowledge

              C) it is essential to personal freedom in American society

              D) personal health choices help cure most illnesses

              37. To “live a completely sedentary life-style”(Para.1, Line 7-8) in the passage means.

              A) to “live a decent life”

              B) to “live an inactive life”

              C) to “live a life of vice”

              D) to “live a life with complete freedom”

              38. Sound personal health choice is often difficult to make because .

              A) few people are willing to trade the quality of life for the quantity of life

              B) people are usually influenced by the behavior of their friends

              C) current medical knowledge is still insufficient

              D) there are many factors influencing our decisions

              39. To knowingly allow oneself to pursue unhealthy habits is compared by Fries and Crapo to .

              A) deliberately ending one’s life

              B) improving the quality of one’s life

              C) limiting one’s personal health choice

              D) breaking the rules of social behavior

              40. According to Fries and Crapo sound health choices should be based on .

              A) personal decisions

              B) statistical evidence

              C) friends’ opinions

              D) society’s laws

              英語六級考試真題演練 2

              New technology links the world as never before. Our planet has shrunk. It’s now a “global village” where countries are only seconds away by fax or phone or satellite link. And, of course, our ability to benefit from this high-tech communications equipment is greatly enhanced by foreign language skills.

              Deeply involved with this new technology is a breed of modern business people who have a growing respect for the economic value of doing business abroad. In modern markets, success overseas often helps support domestic business efforts.

              Overseas assignments are becoming increasingly important to advancement within executive ranks. The executive stationed in another country no longer need fear being “out of sight and out of mind.” He or she canbe sure that the overseas effort is central to the company’s plan for success, and that promotions often follow or accompany an assignment abroad. If an employee can succeed in a difficult assignment overseas, superiors will have greater confidence in his or her ability to cope back in the United States where cross-cultural considerations and foreign language issues are becoming more and more prevalent (普遍的).

              Thanks to a variety of relatively inexpensive communications devices with business applications, even small businesses in the United States are able to get into international markets.

              English is still the international language of business. But there is an ever-growing need for people who can speak another language. A second language isn’t generally required to get a job in business, but having language skills gives a candidate the edge when other qualifications appear to be equal.

              The employee posted abroad who speaks the country’s principal language has an opportunity to fast-forwardcertain negotiations, and cam have the cultural insight to know when it is better to move more slowly. Theemployee at the home office who can communicate well with foreign clients over the telephone or by fax machine is an obvious asset to the firm.

              練習題:

              Choose correct answers to the question:

              1. What is the author’s attitude toward high-tech communications equipment?

              A. Critical.

              B. Prejudiced.

              C. Indifferent.

              D. Positive.

              2. With the increased use of high-tech communications equipment, businesspeople ________.

              A. have to get familiar with modern technology

              B. are gaining more economic benefits from domestic operations

              C. are attaching more importance to their overseas business

              D. are eager to work overseas

              3. In this passage,“out of sight and out of mind” (Lines 2-3, Para. 3) probably means ________.

              A. being unable to think properly for lack of insight

              B. being totally out of touch with business at home

              C. missing opportunities for promotion when abroad

              D. leaving all care and worry behind

              4. According to the passage, what is an important consideration of international corporationsin employingpeople today?

              A. Connections with businesses overseas.

              B. Ability to speak the client’s language.

              C. Technical know-how.

              D. Business experience.

              5. The advantage of employees having foreign language skills is that they can ________.

              A. better control the whole negotiation process

              B. easily find new approaches to meet market needs

              C. fast-forward their proposals to headquarters

              D. easily make friends with businesspeople abroad

              1.[D] 事實辨認題。題目詢問的是作者對于髙科技通訊設備的態度是什么。根據文章的第1段特別是最后一句中的benefit,可推斷作者是持肯定態度的,即答案為D。

              2.[C] 事實辨認題。根據第2段第1句中的who have a growing respect... abroad可看出,隨著髙科技通訊設備的廣泛使用,商人們越來越重視海外商務的經濟價值,C與之一致。"

              3.[C] 語義推斷題。根據第3段第2、3句中說的'“他確信國外的事務對公司的成功計劃至關重要,派往國外時或之后常能得到升遷。”可知,在海外的管理人員不再會擔心被遺忘而錯過升職機會,因此“眼不見,心不念”即為C“在國外時錯過國內升職機會”。

              4.[B] 事實辨認題。題目詢問的是根據短文,當今在雇傭雇員時,國際化的公司應該著重考慮什么。這是第5段的話題,其中核心詞是language,只有B“會說顧客的語言”符合。

              5.[A] 事實辨認題。題目詢問的是具有外語能力的雇員的優勢究竟是什么。根據最后一段第1句可知,“派往國外的雇員若能講該國的主要語言,就有機會加快談判進程,而且能知道什么時候最好放慢節拍。” A“具有外語能力的雇員的優勢就是他們可以)更好地控制整個談判的過程”與之一致,故為答案。

              英語六級考試真題演練 3

              Questions 61 to 65 are based on the following passage.

              It would be all too easy to say that Facebooks market meltdown is coming to an end. Afterall, Mark Zuckerbergs social network burned as much as $ 50 billion of shareholders wealth injust a couple months. To put that in context, since its debut(初次登臺) on NASDAQ in May,Facebook has lost value nearly equal to Yahoo, AOL, Zynga, Yelp, Pandora, OpenTable,Groupon, LinkedIn, and Angies List combined, plus that of the bulk of the publicly tradednewspaper industry:

              As shocking as this utter failure may be to the nearly 1 billion faithful Facebook usersaround the world, its no surprise to anyone who read the initial public offering (IPO)prospectus (首次公開募股說明書). Worse still, all the crises that emerged when the companydebuted-overpriced shares, poor corporate governance, huge challenges to the core business,and a damaged brand-remain today. Facebook looks like a prime example of what Wall Streetcalls a falling knife-that is, one that can cost investors their fingers if they try to catch it.

              Start with the valuation(估值). To justify a stock price close to the lower end of theprojected range in the IPO, say $ 28 a share, Facebooks future growth would have needed tomatch that of Google seven years earlier. That would have required increasing revenue by some80 percent annually and maintaining high profit margins all the while.

              Thats not happening. In the first half of 2012, Facebook reported revenue of $ 2.24 billion, up38 percent from the same period in 2011. At the same time, the companys costs surged to $ 2.6 billion in the six-month period.

              This so-so performance reflects the Achilles heel of Facebooks business model, which thecompany clearly stated in a list of risk factors associated with its IPO: it hasnt yet figured outhow to advertise effectively on mobile devices, The number of Facebook users accessing thesite on their phones surged by67 percent to 543 million in the last quarter, or more than half itscustomer base.

              Numbers are only part of the problem. The mounting pile of failure creates a negativefeedback loop that threatens Facebooks future in other ways. Indeed, the more Facebooksdisappointment in the market is catalogued, the worse Facebooks image becomes. Not onlydoes that threaten to rub off on users, its bad for recruitment and retention of talentedhackers, who are the lifeblood of Zuckerbergs creation.

              Yet the brilliant CEO can ignore the sadness and complaints of his shareholders thanks tothe super- voting stock he holds. This arrangement also was fully disclosed at the time of theoffering. Its a pity so few investors apparently bothered to do their homework.

              61. What can be inferred about Facebook from the first paragraph?

              A.Its market meltdown has been easily halted.

              B.It has increased trade with the newspaper industry.

              C.It has encountered utter failure since its stock debut.

              D.Its shareholders have invested $ 50 billion in a social network.

              62. The crises Facebook is facing_____

              A.have been disclosed in the IPO prospectus

              B.are the universal risks Wall Street confronts

              C.disappoint its faithful users

              D.have existed for a long time

              63. To make its stock price reasonable, Facebook has to____

              A.narrow the IPO price range

              B.cooperate with Google

              C.keep enormously profitable

              D.invest additional $ 2.6 billion

              64. It can be inferred from the context that the "Achilles heel" (Line 1, Para. 5) refersto____

              A.deadly weakness

              B.problem unsolved

              C.indisputable fact

              D.potential risk

              65. What effect will Facebooks failure in the market have?

              A.Its users benefits will be threatened.

              B.Talented hackers will take down the website.

              C.The CEO will hold the super-voting stock.

              D.The companys innovation strength will be damaged.

              參考答案

              61.C)。本題考查第一段的主旨大意。此種題型可以使用排除法,將各選項代入原文來驗證對錯。A)“臉譜網的市場崩潰已被輕而易舉地制止了”,原文開篇指出,說臉譜網的市場崩潰將要結束未免太簡單了.A)與原文不符,故排除;B)“臉譜網增加了與報紙業之間的商務往來”,原文首段末句plus that of…中的that指的是value,意指臉譜網自登陸納斯達克以來,損失的價值等同于幾個大型互聯網企業加上大部分報業價值的總和,B)與原文不符,故排除;C)“臉譜網自股票上市以來遭遇了巨大失敗”,由第一段中的burned,lost等詞可以推斷臉譜網上市后遭遇了巨大失敗,故為答案。

              62.D)。事實細節題。D)‘‘已經存在很長時間了”,與定位句中remain today的意思相同,故為答案。

              63.C)。本題考查臉譜網如何才能使其制定的股價合理,題干中的`reasonable對應原文中的justify。定位句提到,要實現接近其公開募股說明書上的較低股價,比如每股28美元,這就要求臉譜網年收益增長要高達80%,并始終保持高利潤率,故答案為c)。

              64.A)。本段提到,臉譜網現在還未解決如何有效地在移動設備上做廣告這一問題,而用手機登錄其網站的用戶數量卻不斷飆升,且文章通篇語義色彩都是消極的,故可推出此處應指臉譜網商業模式中的致命軟肋,故答案為A)。

              65.D)。由定位句可知,臉譜網在市場上的失意不僅會影響到用戶,還會影響招募和挽留天才黑客,而這些人正是扎克伯格創造力的命脈。由此推知,臉譜網的創新力會因其市場失意而受到損害,故答案為D)。

            【英語六級考試真題演練】相關文章:

            歷年英語六級考試閱讀真題演練05-11

            司法考試真題演練02-21

            BEC高級考試真題演練04-03

            歷年英語六級考試閱讀理解真題模擬演練02-13

            大學英語六級詞匯真題演練03-15

            商務英語初級考試真題演練05-17

            大學英語六級考試真題05-11

            歷年英語六級考試真題精選04-01

            英語六級考試真題聽力04-08

                    <pre id="bbfd9"><del id="bbfd9"><dfn id="bbfd9"></dfn></del></pre>

                    <ruby id="bbfd9"></ruby><p id="bbfd9"><mark id="bbfd9"></mark></p>

                    <p id="bbfd9"></p>

                    <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p>

                      <th id="bbfd9"><form id="bbfd9"><dl id="bbfd9"></dl></form></th>

                      <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p><p id="bbfd9"></p>
                      <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"><progress id="bbfd9"></progress></cite></p>
                      飘沙影院