<pre id="bbfd9"><del id="bbfd9"><dfn id="bbfd9"></dfn></del></pre>

          <ruby id="bbfd9"></ruby><p id="bbfd9"><mark id="bbfd9"></mark></p>

          <p id="bbfd9"></p>

          <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p>

            <th id="bbfd9"><form id="bbfd9"><dl id="bbfd9"></dl></form></th>

            <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p><p id="bbfd9"></p>
            <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"><progress id="bbfd9"></progress></cite></p>
            寒假作業

            最新七年級快樂寒假作業答案英語

            時間:2024-12-06 02:14:43 詩琳 寒假作業 我要投稿
            • 相關推薦

            最新七年級快樂寒假作業答案英語

              在日常學習、工作生活中,許多人都需要跟試題打交道,通過試題可以檢測參試者所掌握的知識和技能。你所了解的試題是什么樣的呢?下面是小編整理的最新七年級快樂寒假作業答案英語,僅供參考,歡迎大家閱讀。

            最新七年級快樂寒假作業答案英語

              最新七年級快樂寒假作業答案英語 1

              練習一:

              I have come in China for two years. My friends in 1. __________

              England sometimes write to me, ask me how long 2. __________

              I’ll stay here, when I’m thinking of returning 3. __________

              home. The answer of their questions is simple: I 4. __________

              do not know when I return home. At the moment, 5. __________

              I have no reason to return back to England. I like 6. __________

              living in China; I enjoy meeting Chinese people 7. __________

              and travel around the country. My work is very 8. __________

              interested, and there are so many things I don’t know 9. __________

              about China that I hope to discover it in the future. 10. ________

              【答案解析】

              1. 將come改為been。come是終止性動詞,不與時間段連用。

              2. 將ask改為asking。現在分詞作伴隨狀語。

              3. 在when前加and。when引導的從句與how long引導的從句是兩個并列的賓語從句(作asking的賓語)。

              4. 將of改為to。在answer, key, way, entrance等名詞后,習慣上用介詞to。

              5. 在return前加will。這是將來時。注意:不要誤以為when引導的是時間狀語從句,用一般現在時代替將來時。事實上,when引導的'是賓語從句。

              6. 去掉back或將return改為go。因為return=go back。

              7. 此行正確。

              8. 將travel改為traveling。因為traveling與meeting并列,作enjoy的賓語。

              9. 將interested改為interesting。表示某事物“令人……的”用-ing形容詞;-ed 形容詞則表示某人“感到……的”。

              10. 將it改為them。因為此處是指many things。

              練習二:

              Mary is my best friend. We’re all from Henan, 1. _____

              but now I live in Beijing when she lives in 2. _____

              Guangzhou. We don’t look each other very often, 3. _____

              but we’re keep in touch all the time. I often write 4. _____

              to Mary and telling her about the things that 5. _____

              are happened at my company, and she often 6. _____

              writes to me about her work. We talk on phone 7. _____

              once a week. Sometime I call her on her 8. _____

              car phone, or we send e-mail to each other. 9. _____

              We’re really luck. There are so many ways 10. ____

              we can keep in touch with each other.

              練習三:

              We’ve just moved in a house and we want to 1. _____

              buy a new color television set, and I’m not 2. _____

              sure about a size. Maybe we should buy a big 3. _____

              one. If we buy a small one, we might have 4. _____

              to change for it in a few years’time for a bigger 5. _____

              one. My husband thinks it’s no necessary to buy 6. _____

              a very big one. He said our sitting room isn’t very 7. _____

              big. If we put in a very big television, they will 8. _____

              be bad for our eyes. Anyway, we’d better to make 9. _____

              quick decision because the price may go up soon. 10. ____

              練習四:

              Thank you for your offer invite me to the free 1. __________

              summer English course in your school. As for my 2. __________

              choice of the two courses, I’d prefer the five-weeks 3. __________

              course for 50 hours. This would allows me more 4. __________

              time to see your beautiful country while learned 5. __________

              language. I’d like to do some traveling and make 6. __________

              a few new friends. In all the subjects I’m learning 7. __________

              at school, I like English best. I hope me to take this 8. __________

              chance to improve my spoken English level as much 9. __________

              as possibly. I believe I will have a wonderful time 10. _________

              in England this summer.

              練習五:

              I live in the country and my father was a farmer. 1. __________

              He is now forty-five year old. Because of years of 2. __________

              hard work, he looks old than his age. When I was 3. __________

              young, he is used to tell me the importance of study. 4. __________

              Father knows little about English and other subjects, 5. __________

              but he usually gives me some good advices on how 6. __________

              to learn my lessons good. He is not only kind to me 7. __________

              but also very strict in me. With his help, I’ve made 8. __________

              great progress. I’ll never to forget what he taught 9. __________

              me. I think my father is best father in the world. 10. _________

              最新七年級快樂寒假作業答案英語 2

              I will always remember my mothers last few days in this world.

              On February 14th,2000,my class went on a field trip to the beach. I had so much fun. When we returned to school,my teacher told me to go to the headmasters office. When I got into the office,I saw a police officer. Suddenly I realized something was wrong. The police officer told me what had happened and we went to pick my sister up. After that,we went to the hospital and waited. Time went slowly. Finally,we got to see our mother. It was terrible.

              On the next day,the headmaster came and told my two teachers what had happened. I was taking a rest that day. I knew it had something to do with my mother. I kept thinking that she either died or had gotten better. How I wished that she had gotten better. When my teacher took me outside,my sister ran up to me. She started crying,"Shes gone. Teresa,mommys gone. Shes dead." I couldnt believe it. We jumped into the car and drove straight to the hospital. Most of my family were there. The silence was terrible. I knew I had to say goodbye.

              Today when I look back,I still miss my mother very much,but I know that I will live. My mother was a strong mother,who had the biggest heart. My mother was an angel walking on the earth. I will always remember her as living. When someone is asked who their hero (英雄) is,they usually say someone famous,like Michael Jordan or Britney Spears. When someone asks me who my hero is,I tell them,my mother. My mother lives every day. That is what makes her a true hero.

              根據以上短文內容,然后從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。

              1. Where was the writer when she learned her mother was very ill?

              A. On the beach. B. At the hospital.

              C. At school. D. At home.

              2. Who brought the writer the bad news that her mother was ill?

              A. Her sister. B. The headmaster.

              C. Her teacher. D. The police officer.

              3. What did the headmaster tell the two teachers on the next day?

              A. Her mother had been very ill.

              B. Her mother had been dead.

              C. Her mother had gotten better.

              D. Her sister came to see her.

              4. From the last paragraph of the passage we know that _______.

              A. the writer is afraid of her mother

              B. the writer is proud of her mother

              C. the writer feels sad about her mother

              D. the writer feels sorry for her mother

              5. The writer must think her mother is a _______ woman.

              A. famous B. free

              C. rich D. great

              答案與解析

              1. 選C.根據短文的第2段句子When we returned to school,my teacher told me to…可知,當我回到學校以后,才得知母親生病的消息,即當作者得知母親病重時,當時她is at school(在學校)。

              2. 選D.根據第2段的'句子The police officer told me what had happened and…可知,老師叫我去校長辦公室,但真正告訴我發生了什么事的是the police officer.故答案選D.

              3. 選B.在短文的第3段開頭講到了第二天發生的事。校長告訴我的兩個老師發生了什么事,然后緊接著借妹妹之口:Shes gone. Teresa,mommys gone. Shes dead.使讀者知道,校長告訴老師的事是My mother had been dead(我的母親死了)。

              4. 選B.在短文的最后一段,作者反復提到這樣的字眼:a strong mother,had the biggest heart,an angel,字里行間都充滿著自豪之情。故答案選B.

              5. 選D.最后一段說母親有世界上最寬容的心,她是一位 strong母親,她是一位真正的英雄,這些都說明了在作者心中母親很great(偉大)。

              最新七年級快樂寒假作業答案英語 3

              詞匯與語法

              1、On average, a successful lawyer has to talk to several _______ a day.

              A:customers

              B:supporters

              C:guests

              D:clients

              答案:D

              2、 Tom, what did you do with my documents? I have never seen such a _____ and disorder!

              A:mass

              B:mess

              C:guess

              D:bus

              答案:B

              3、Many people watched the boys ______the mountain at that time.

              A:climb

              B:climbing

              C:to climb

              D:climbed

              答案:B

              4、On ________ side of the street there are some trees.

              A:both

              B:either

              C:every

              D:all

              答案:B

              5、Never before _______ see such a terrible car accident on the road!

              A:I have

              B:have I

              C:I did

              D:did I

              答案:D

              完型填空

              Climate change is one of the most fundamental challenges ever to confront humanity. Its impacts are already showing and will intensify over time __21__ left unchecked. There is overwhelming scientific evidence, __22__ shown in the Fourth Assessment Report (第四次評估報告的綜合報告)of the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)政府間氣候變化專門委員會(IPCC), that climate change will threaten __23__ growth and long-term prosperity, as well as the very survival of the most vulnerable populations. IPCC projections indicate that if emissions continue to rise at their current __24__ and are allowed to double from their pre-industrial level, the world will face an average temperature__25__ of around 3°C this century. Serious impacts are associated __26__ this scenario (情景), including sea-level rise, shifts in growing seasons, and an __27__ frequency and intensity of extreme weather events such as storms, floods and droughts.

              The United Nations Climate Change Conference in Copenhagen in December in 2009 offers a __28__ opportunity to step up international action on climate change. A Copenhagen deal is __29__ the global transition into green economic growth, and, most urgently, to help the world, especially the most vulnerable, to adapt to impacts __30__ are now inevitable.

              (1)、

              A:if

              B:whether

              C:when

              D:which

              答案:A

              (2)、

              A:because

              B:as

              C:while

              D:when

              答案:B

              (3)、

              A:economics

              B:economical

              C:economy

              D:economic

              答案:D

              (4)、

              A:speed

              B:rate

              C:pace

              D:rhythm

              答案:C

              (5)、

              A:rising

              B:rise

              C:raise

              D:raising

              答案:B

              (6)、

              A:with

              B:to

              C:from

              D:in

              答案:A

              (7)、

              A:being increased

              B:increased

              C:increase

              D:increasing

              答案:D

              (8)、

              A:history

              B:historical

              C:historic

              D:historically

              答案:B

              (9)、

              A:necessary

              B:inevitable

              C:essential

              D:basic

              答案:C

              (10)、

              A:that

              B:of which

              C:who

              D:what

              答案:A

            【最新七年級快樂寒假作業答案英語】相關文章:

            2017最新七年級英語寒假作業答案03-07

            最新英語寒假作業七年級上冊答案12-21

            最新七年級英語寒假作業答案參考06-15

            2016最新七年級英語寒假作業答案04-12

            2016最新七年級上英語寒假作業答案05-24

            七年級英語《快樂寒假》寒假作業答案201605-14

            七年級英語上冊快樂過寒假作業答案02-09

            2016最新初三英語寒假作業答案05-07

            高三英語寒假作業答案2016最新03-25

                    <pre id="bbfd9"><del id="bbfd9"><dfn id="bbfd9"></dfn></del></pre>

                    <ruby id="bbfd9"></ruby><p id="bbfd9"><mark id="bbfd9"></mark></p>

                    <p id="bbfd9"></p>

                    <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p>

                      <th id="bbfd9"><form id="bbfd9"><dl id="bbfd9"></dl></form></th>

                      <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"></cite></p><p id="bbfd9"></p>
                      <p id="bbfd9"><cite id="bbfd9"><progress id="bbfd9"></progress></cite></p>
                      飘沙影院